Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Endnu en pokal til samlingen

Danish Endurance
Championship 

09/06/09 

DEC - Danish Endurance Championship6. juni var dagen som hele team ww-racing havde set frem til. Vi skulle langt om længe prøve at køre med vores nye motor. Alt var testet og justeret. En ny spoiler monteret, og motoren sat fast i nystøbte ophæng.
Kort sagt: ”Vi var så klar som aldrig før!”
 

Første tidtagning viste da også, at der er god fart i den gamle Saxo. Både Werner og Bjørn kørte tider, der berettigede til placering helt forrest i feltet.
Ved anden tidtagning ventede vi lidt, for at se hvad konkurrenterne havde at slås med, og da et par stykker kom lidt tæt på vores første træningstid, blev Mac Larsen sendt på banen med besked om at sætte tingene på plads.
Det gjorde han efter blot 2 omgange med tiden 1.08.251, hvilket ikke blev overgået i klassen.
En pole i klassen, og en generel startplacering som nr. 13 blev udkommet af den tidtagning.

Løbet startede med Werner i bilen, og konkurrenterne med Chris Larsen i nr. 111 som indpisker, startede jagten.
Efter ca. 20 min. blev Werner overhalet af en godt kørende Lupo.
Helt i tråd med oplægget, lagde Werner sig, så han fyldte alle spejlene på den forankørende, og her blev han så liggende de næste ca. 45 min.
Om det var den stresfaktor, eller en fejlvurdering af anden karakter, der gjorde udslaget, vides ikke, men i en nedbremsning for enden af langsiden mellem nr. 109 Jesper Holden, nr. 111 og nr. 102 Werner Wounlund, valgte Werner at trække sig, hvorefter Lupo og Suzuki byttede en del maling, og fik behov for efterfølgende pitstop for at udbedre nogle mekaniske defekter.


(Foto: ww-racing.dk)

Herefter kunne Werner i ensom majestæt køre sit stint færdigt og aflevere den mintgrønne på en sikker førsteplads.
Fuldstændig som ved 1. afdeling på Jyllandsringen, kunne Bjørn Larsen derefter, med sikker kørsel, køre Saxoen til sæsonens 2. sejr.

Undervejs blev der overskud til at vise nogle stykker af de mere pumpede Clioer, at både Saxoen og Bjørn Larsen er særdeles kapable til at køre race.
Mac Larsen kørte ww-racing ind på en generel 8. plads, hvilket udløste en portion æblekage med flødeskum efter veludført arbejde.


(Foto: ww-racing.dk)

ww-racing kommer stærkt igen efter sommerpausen, og trods indikationer om det modsatte, håber vi meget, at feltet den 29. august vil indeholde denne grønne traktor fra Havdrup.
Den vil vi gerne køre race imod.

ww-racing.dk


Læs mere om:
  • Werner Wounlund
  • ww-racing
  • Padborg Park
  • 07/06/09 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS