Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Motorproblem stoppede Sally Racing

Danish Endurance
Championship 

08/06/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipLørdagens to kombinerede træninger og tidtagninger viste store fremskridt for de tre kørere i Team Sally Racing - Martin Sally Pedersen, Jesper Sally Pedersen og Ronni Nielsen - ved Danish Endurance Championship løbet på Padborg Park, men i selve løbet blev de sat ud af spillet af en mekanisk defekt.
 

I den første af træningerne/tidtagningerne placerede de deres Renault Clio III på en lidt beskeden 16. plads, men det tog de revanche for i anden runde, hvor de sluttede som den 5. hurtigste bil ud af de 28 biler der var med til løbet.
5. pladsen var samtidig en 3. plads i klasse 2 hvor Clio raceren passer ind i reglementet.


Team Sally Racing.
(Foto: Motorsporten.dk)

Startopstillingen til Danish Endurance Championship 4-timers løbet blev fundet ved at man kombinerede tiderne fra de to kørsler, hvilket gav Team Sally Racing kørerne 6. pladsen på startgridden - bestemt et godt udgangspunkt for et topresultat.

4-timers løbet var ikke mange minutter gammelt, før en lidt 'tvivlsom' dom for en trængning af en konkurrent ramte Jesper Sally Pedersen der startede i bilen.
Han måtte en tur i pit til en "Stop'n'Go" straf, der kostede dem mere end en omgang i forhold til konkurrenterne.

Ærgerlige over straffen, som de følte var meget uretfærdig, kæmpede de sig tilbage i løbet, og det lykkedes for dem at komme helt op på 7. pladsen, inden Ronni Nielsen efter en påkørsel løb ind i en punktering lige ud foran pitten, og inden han nåede banen rundt på et fladt hjul ramte endnu et uheld teamet - motoren i Clio raceren gav op.


Team Sally Racing.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da bilen var blevet bugseret tilbage i pitten, kunne teamets mekanikere konstatere, at der under ventildækslet var fyldt op med løse motorstumper, og motoren skal nu et tur til VHA Trim på Fyn til genopbygning.

Næste gang Team Sally Racing skal på banen, bliver i forbindelse med Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland den 20. og 21. juni, hvor det indtil videre er planen at stille med Volvo S60 raceren med Niels Høiby ved rattet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Martin Sally Pedersen
  • Ronni Nielsen
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 07/06/09 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS