Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Kørerrygter i kongeklassen

Formel 1 
09/06/09 

I et racerfelt er det ikke ualmindeligt at se nogle kørere der ikke præsterer godt nok, eller ikke lever op til de forventninger der bliver stillet til dem. Især i Formel 1 er der rigtig stor fokus på disse forhold. Et par stykker især bliver der holdt godt øje med.
 

En af de kørere der måske kan være i farezonen til at måtte aflevere sit sæde allerede inden sæsonen er færdig, er Nelson Piquet jr. Hans niveau - set udefra - kunne godt være bedre. Det bekræftes af mange afkørsler og meget svingende præstationer. Præstationer der sender ham enten ud af løbet eller i den tunge ende af feltet.

De seneste rygter vil vide at Nelson Piquet jr. har fået frist til og med det ungarske Grand Prix i slutningen af juli måned eller med andre ord. Han har 3 Grand Prixer til at overbevise Renault om at de skal satse på ham. Ellers står teamets reservekører Romain Grosjean klar i kulissen. Det er dog ikke bekræftet af Renault selv.

Et andet måske mere interessant kørerskifte kunne dreje sig om Nico Rosberg. Han er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med McLaren teamet. Her er det Heikki Kovalainen som kan være usikker på sin plads. Han har heller ikke præsteret særlig godt i år. Sølle 4 points har han kørt ind i denne sæson hidtil. Det er mindre end halvt så meget som teamkollega Lewis Hamilton, der dog heller ikke just har imponeret. Her er der dog store problemer med bilen der hæmmer præstationen hvilket McLaren selv da også har givet udtryk for. Men det fjerner ikke den fornemmelse at Heikki Kovalainen ikke skal være sikker på sit sæde.

Også Sebastian Vettel bliver nævnt i diverse rygter. Bliver han hos Red Bull Racing eller skifter han? Red Bull Racing vil sikkert gøre alt for at beholde teamets nye lille guldfugl, sålænge det er muligt. Men i køen står teams som McLaren og Ferrari som de teams der hyppigst bliver nævnt som ny arbejdsgiver for Sebastian Vettel. Selv siger Sebastian Vettel at han vil være i den bedst mulige bil og vinde Grand Prixer. Men han siger også at han er fuldt ud tilfreds med at være hvor han er. Det varer ikke længe før Silly Season kan træde i karakter for alvor. Det varer ikke længe før halvdelen af sæsonen er kørt.

Dons

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Nelson Piquet Jr.
  • Nico Rosberg
  • Romain Grosjean
  • Sebastian Vettel
  •      ASETEK SIMSPORTS