Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Fuldt hus til Nick Reimersø

Swift Challenge 
08/06/09 

Hurtigst i træningen, hurtigst i tidtagningen, sejr og hurtigste omgangstid i både første og andet løb. Hvad mere kan man næsten ønske sig? Det blev resultatet da Nick Reimersø i weekenden deltog i endnu en afdeling i Suzuki Swift Challenge mesterskabet.
 

Det blev en ganske succesfuld weekend for Nick Reimersø og HP Racing da der i weekenden blev afviklet en afdeling i Suzuki Swift Challenge mesterskabet. Teamet har så absolut ingen grund til at klage over resultaterne.


Nick Reimersø var suveræn i hele weekenden
(Foto: Motorsporten.dk)

I den frie træning forud for tidtagningen, var Nick Reimersø så absolut hurtigst mand af alle. Faktisk var han så suveræn at han var mere end et sekund hurtigere end nærmeste konkurrent, Henrik Sørensen, på andenpladsen.

Også i tidtagningen var Nick Reimersø hurtigst. Denne gang 0,8 sekund hurtigere end en anden Sørensen, nemlig Peter Sørensen. Brødrene Sørensen kunne ikke hamle op med Nick Reimersø som på skift satte de to på plads.

I første heat lavede Nick Reimersø en rigtig fin start og holdt førstepladsen ind i svinget for enden af langsiden, og derefter trak han bare fra feltet og var på intet tidspunkt truet på sin vej mod sejren. Undervejs satte Nick Reimersø heatets hurtigste omgangstid 1:11,137 = 108,804 km/t.


Nick Reimersø fik sig hurtigt kørt helt frem i andet heat
(Foto: Motorsporten.dk)

I andet heat skulle Nick Reimersø starte på sjettepladsen idet man også i Suzuki Swift Challenge bytter rundt på startplaceringerne. Igen lavede Nick Reimersø en kanon god start og snuppede et par placeringer allerede inde det første sving, og på tredje omgang kørte han sig op på første pladsen, som han holdt i mål. Igen Nick Reimersø satte igen heatets hurtigste omgangstid. Denne gang med 1:11,615 = 108,078 km/t.


Nick Reimersø med favnen fuld af præmier
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved den efterfølgende præmieoverrækkelse, fik Nick foruden pokalerne for de to førstepladser også den store vandrepokal overrakt samt en præmiecheck.

Teamchef og ejer, Henrik Poulsen, beklager dog at man manglede en af de skarpeste konkurrenter i klassen, nemlig Jørgen Hansen der desværre blev ramt af alvorlig sygdom fredag. Alle fra HP Racing sender en hilsen med ønsket om god bedring til Jørgen Hansen.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Padborg Park
  • 07/06/09 - Padborg Park - Swift Challenge
  •