Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Giorgio Pantano i SuperLeague Formula

SuperLeague 
07/06/09 

Den regerende GP2 mester og tidligere Formel 1 kører, Giorgio Pantano, skal køre i den nyoprettede SuperLeague Formula serie. En serie hvor også danske Kasper Andersen skal køre. Giorgio Pantano er hyret af en klub fra de Forenede Arabiske Emirater.
 

Når den kommende nystartede SuperLeague Formula klasse åbner, så er det med en tidligere Formel 1 kører og nuværende regerende mester bag rattet i en af bilerne. Giorgio Pantano som i sidste sæson vandt 4 løb og samlede så mange topplaceringer i GP2 serien at han vandt denne serie, skal i den kommende SuperLeague Formula sæson, køre for klubben Al-Ain som har hjemsted i de Forenede Arabiske Emirater.

Allerede om ganske få dage, skal Giorgio Pantano mødes med klubben og det team som skal stå for driften af bilen. Det er det belgiske Azerti team som er udvalgt til denne opgave. Giorgio Pantano forventer at han efter få dages test vil finde sig til rette i bilen, og dermed være klar til at dyste for Al-Ain mod alle de andre store fodboldklubber fra stort set hele verdenen.

Dons

Læs mere om:
  • Giorgio Pantano
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  •