Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Super test af Casper Elgaard hos Porsche

Le Mans 
05/06/09 

Le MansCasper Elgaard: Vi er klar!
Der var planlagt at køre to dage nede hos Porsche for at teste de sidste ting inden Le Mans, men alt gik så godt onsdag at man valgte at stoppe der.
”Det hele er gået så godt onsdag, at vi har nået alt hvad vi skulle på en dag, Derfor er der ingen grund til at køre begge dage”, udtaler Casper Elgaard.
 

Dette betyder så også at Casper Elgaard kan nå hjem til Dansk Automobil Sports Unions Le Mans pressemøde i København torsdag kl. 11.00.

”Ja da vi ikke skulle køre torsdag, var det muligt at få lavet min flybillet om så jeg kunne nå hjem til pressemøde. Det er et rigtigt godt pressemøde, hvor alle os danske kører kan mødes inden løbet, så det jeg glad for at kunne nå at deltage i”.

Dagene op til Le Mans er lidt hektiske for Casper Elgaard. Test onsdag hos Porsche, pressemøde i København torsdag og et motorsports event på Jyllands Ringen fredag og lørdag. Søndag drager Casper Elgaard og resten af teamet til Le Mans.

Til det lidt hårde program udtaler Casper Elgaard med et smil:


(Foto: CasperElgaard.dk)
”Man skal jo aldrig klage over at have noget at lave”, men tilføjer: ”Men jeg skal da indrømme at jeg glæder mig til at det bliver søndag så jeg kun skal koncentrere mig om Le Mans. Det har alligevel fyldt 95% af mit hoved det sidste stykke tid”.

På CasperElgaard.dk glæder vi os også meget til løbet på Le Mans og ser frem til at følge Casper Elgaard og alle de andre danskere dernede.


HUSK: Hvis du vil følge Le Mans og Casper Elgaard på tætteste hold, skal du tilmelde dig hans SMS service her på CasperElgaard.dk.
Der vil Casper Elgaard løbende holde dig orienteret om hvordan det går på Le Mans i løbet af hele ugen.


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Team Essex
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •