Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Dansk Super Kart på Grindsted Motor Ring

Dansk Super Kart 
05/06/09 

Internationalt løb på Grindsted Motor Ring
Grindsted Gokart Klub igen arrangør af internationalt løb

Dansk Super Kart er en løbsserie over 6 afdelinger, fordelt på 3 baner/weekender med 2 afdelinger pr. løbsweekend. Serien er det ypperste inden for dansk Karting (gokart) og har gennem tiden udviklet sig til en serie, hvor adskillige udenlandske kørere også deltager.
 

Der er tre forskellige deltagerklasser, fra 13 år og opefter, hvor der i hver klasse køres om en samlet præmiesum på 40.000 dkr. Der forventes over 100 deltagere i løbet, deriblandt kørere fra andre nationer end Danmark.

Tv stationen DK4 dækker løbsserien og sender halvanden time om aftenen på hver løbsdag.

I forbindelse med at Grindsted Gokart Klub også sidste år var vært ved 2 afdelinger, fik klubben internt i sporten hæderen som den klub, der havde planlagt og afviklet det bedst organiserede løb i serien.

I denne weekend har Grindsted Gokart Klub så fået opgaven at afvikle 3. og 4. afdeling af serien i 2009 og dette er en opgave som løbsleder Allan Spicker, i lighed med de foregående år, går ind til med stor ildhu.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt kørere fra Italien, Frankrig og Danmark og ud af de tilmeldte er der flere fra Grindsted Gokart Klub som ligger godt placeret i serien fra de foregående afdelinger. Der er fri entre for publikum og der køres heats fra kl. 11:00 til 17:00.

Grindsted Gokart Klub


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Grindsted Gokart Bane
  •