Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nicolai Sylvest fører fortsat Rok Cuppen

Go Kart 
05/06/09 

Nicolai Sylvest fra Jægerspris fører fortsat Rok Cuppen i karting, selv om den seneste afdeling af mesterskabet, der i pinsen blev kørt på Rødby Karting Ring, ikke blev et af sæsonens bedste for den 11-årige skoleelev.
 

Nicolai Sylvest havde ellers vundet den forudgående afdeling, men det viste sig, at Sylvest Motorsport ikke rigtigt kunne bruge erfaringerne herfra i weekendens løb.


Jesper og Nicolai Sylvest.
(Foto: Lotte Brandt)

”Det var jo et herligt vejr i pinsen, men varmen betød også, at der var meget mere greb i banen, ligesom motoren heller ikke havde helt samme power som sidste gang,” fortæller teamchef Jesper Sylvest. ”Vi ramte kort og godt ikke plet med hensyn til at finde det set-up, der skulle bruges til at kunne kæmpe med om sejren.”

Det lykkedes dog for Nicolai Sylvest at køre en fjerdeplads hjem som bedste deltager lige udenfor podiet, og dette resultat betød, at han fortsat indtager den samlede førsteplads i Rok Cuppen. Inden femteklasseseleven igen skal køre i dette mesterskab gælder det første afdeling af ungdomscuppen i karting, som finder sted på banen i Søndersø på Fyn den 27.- 28. juni.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Rødby Gokartbane
  •