Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Eliten mødes i det midtjyske

Dansk Super Kart 
05/06/09 

I weekenden den 6. og 7. juni afvikles 3. og 4. afdeling Dansk Super Kart (DSK)2009 på Grindsted Gokartbane. Ca. 90 deltager er tilmeldt løbet i de 3 klasser; KF3, KF2 og KZ2.
 

HK Motorsports elitekørere er naturligvis med til start i weekendens løb i Grindsted. I klassen KF3 deltager Mark Meyer Helleqvist og det er hans første løb i DSK.


Mark Meyer Helleqvist.
(Foto: HK Motorsport.dk / K. Rasmussen)

En spændende ny udfordring for Mark, som i år har været suveræn kørende i klassen National Junior, hvor han pt. fører i Sjællandsmesterskabet.

I klassen KF2 deltager Christina Nielsen. Christina håber på et godt resultat i denne weekend, så hun kan rykke længere frem i den samlede stilling, hvor hun efter 1. og 2. afdeling ligger på en samlet 23. plads ud af 31.


Christina Nielsen.
(Foto: HK Motorsport.dk / K. Rasmussen)

I klassen KZ2 deltager Henrik Lilja og Adam Nielsen. Henrik var desværre meget uheldig ved sidste afd. i Thy, hvor en defekt kobling kostede ham en masse point. Henrik har dermed en del point at indhente i denne weekend for igen at være med i toppen efter weekendens løb er kørt. Pt. ligger Henrik 45 point efter den førende, Gian Cavaciuti (Italien), som har 381 point.


Adam Nielsen.
(Foto: HK Motorsport.dk / K. Rasmussen)

Adam ligger på en samlet 25. plads ud af 35 inden weekends løb.

Følg med i resultaterne fra løbet på: www.hkmotorsport.dk

K. Rasmussen


Læs mere om:
  • Adam Nielsen
  • Christina Nielsen
  • Mark Meyer Helleqvist
  • HK Motorsport
  • Grindsted Gokart Bane
  •