Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup

3. plads på Lausitzring

Porsche
Carrera Cup 

04/06/09 

Efter en flot sejr i 24 timers løbet på Nürburgrings berømte og berygtede Nordschleife, var Nicki i weekenden tilbage bag rattet i den lyseblå Porsche 997 fra Hermes Attempto Racing, da 2. afdeling af det tyske Porsche Carrera Cup-mesterskab løb af stablen.
 

Den fri træning blev kørt på en kold og våd bane, men alligevel formåede Nicki at sætte 5. hurtigste tid som en klar indikation af, at målet var en pokal. Igen i tidtagningen understregede Nicki sit mål, denne gang ved at sætte 4. hurtigste omgangstid.


Nicki Thiim har det bedst forrest i feltet.
(Foto: Natascha Theisen)

Opsat på at forbedre sit kvalifikationsresultat kunne den unge Thiim allerede i første sving snuppe 3. pladsen i sit blot andet løb i klassen. Og så begyndte kampen ellers. En hård kamp mod erfarne Jeroen Bleekemolen og Robert Renauer for at forsvare sin plads på podiet, der ikke blev gjort lettere af en sivepunktering, der langsomt tappede Porschen's ene dæk for luft.

Det lykkedes dog at holde 3. pladsen helt til mål, og efter at have fået sin første Porsche-pokal og de obligatoriske champagnesprøjt, var beskeden også helt klar fra eksil-danskeren:
"Det var et virkeligt sjovt løb, og på den anden side ekstremt hårdt. Efter tredje omgang kørte jeg konstant på grænsen og måtte kæmpe alt, jeg havde lært for at forsvare min tredjeplads på grund af en sivepunktering. Jeg blev heldigvis hjulpet af, at de to kørere bagved også kæmpede med hinanden om 4. pladsen", lød det fra en jublende, champagnevåd Nicki.


Sejrschampagne har nu den bedste smag...
(Foto: Natascha Theisen)

"At stå på podiet i blot mit andet Porsche-løb er en stor succes. Jeg er super tilfreds."

Om tre uger kan Nicki så forsøge at forbedre sit flotte resultat, når DTM-cirkusset med supportklasser gæster Norisring-bybanen i Nürnberg.

Nickithiim.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Lausitzring
  •