Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

SMPL Racing melder klar

Dansk Super Kart 
04/06/09 

Ved den anden afdeling af Dansk Super Kart i Grindsted i den kommende weekenden bliver SMPL Racing kastet ud i sit debut løb.
”Det er gået lidt stærkt med at få karterne hjem og få dem samlet osv. Så reservedelspakken er endnu ikke landet, men ud og køre - det skal vi!” . siger Ronnie Søgård Andersen, ejer af SMPL Racestore.
 

Karterne, som er af det italienske mærke LH, er udviklet i samarbejde med Lewis Hamilton, som også har lagt navn til karten. De er netop landet i Danmark for få uger siden og har kun været igennem begrænsede tests, men derfor håber teamet stadig på at kunne gøre sig gældende i den hårde KZ2 klasse.


(Foto: Kartpix.net / SMPL Racing – SMPL Racestore)

”Vi har lavet en aftale for det ene løb med den meget talentfulde Christian M. Larsen, som jeg har arbejdet lidt sammen med i Formel Ford, da han sidste år kørte et løb for Fluid Motorsport”.
”Jeg har valgt ikke at sætte mine forventninger for højt op, da vi kun når at træne 2 dage med Christian, men jeg er 100% sikker på at blive positivt overrasket, han er jo en hurtig ung mand” udtaler Ronnie Søgård Andersen.

Løbet kan følges live på www.mylaps.com

SMPL Racing – SMPL Racestore


Læs mere om:
  • Grindsted Gokart Bane
  •