Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

Padborg Park arrangerer motorcykelfestival

MC sport 
08/06/09 

Den 12. juni bliver den sønderjyske bane til et slaraffenland for motorcyklister
Padborg Park tæt ved den dansktyske grænse er et velkendt sted for mange motorcyklister. Utallige gange i løbet af året arrangeres der forskellige kurser, hvor de tohjulede trafikanter kan få øvet og trænet deres færdigheder under kontrollerede forhold.
 

Den 12. juni arrangerer Padborg Park imidlertid et helt nyt tiltag i form af en MC Festival, der bliver en helt anderledes motorcykeldag på racerbanen.

MC Festivalen foregår fra klokken 9.00 til 17.00, hvor der er mulighed for kørsel på banen. Når den køretekniske del af arrangementet er overstået, afsluttes dagen ved grillen, hvor der fra klokken 18.00 serveres helstegt pattegris med tilbehør. Samtidig er der mulighed for at campere i eksempelvis sit medbragte telt ved banen, således at hjemturen ikke forhindrer en hyggelig aften sammen med de mange andre motorcykelentusiaster.

Nærmere informationer om MC Festivalen findes på hjemmesiden – PadborgPark.dk – hvor det også er muligt at tilmelde sig.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  •