Road Racing

Pokaler til Søborg Racing MC

Road Racing
04/06/09

Både Team I og II i Søborg Racing MC bliver ved med at høste pokaler - og lidt "plaster". Sidst er det blevet til flotte resultater på Schleiz, Brno og Most.

Schleiz:

Sådan ser PIT området så ud på Schleiz. Her er trængsel og enklere forhold end hvad vi ellers ser.IBPM2
(Foto: Helle Asbjørnsdatter Lunden)
Flemming Zweidorff har, trods diverse problemer, jævnlig høstet pokaler i International Bike-Promotion Meistershaft. På 2 (af 10) stævne på "naturbanen" Schleizer Dreieck, som er Tysklands ældste racerbane måtte Flemming dog nøjes med en 10 plads, og 6 points.

Helle var en af de to kørere der røg af med fuld gas i 6 gear med 230 km/t. Helle mellemlandede i en grøft og fortsatte de næste 150 meter gennem luften.
Hun blev behandlet for blandt andet brækkede ribben og punkteret lunge på hospitalet i Schleiz, hvor de beholdt hende i en uge.
Og nu siger lægen siger hun skal holde pause i 8 uger - og han mener 8 uger!

På startstregen til løb 2 gav motoren op på den motorcykel Flemming havde lånt siden siden første løb på Most. Så 0 point i løb 2.

Brno:

Her er Team Søborg (.fv Peter, Stig og Jens) flankeret af serielederne.
På event 3 (af 10) på Brno i Tjekkiet havde Flemming fået hans egen motorcykel tilbage.
Og Flemming fik, på de 10 minutter hvor motorcyklen opførte sig ordentlig, kørt en startplacering som nummer 3 hjem.
Godt gjort!

Flemming laver den mest suveræne start jeg har set længe. Inden første sving så er han 20 cykellængder foran kører nummer 2!
Og det var så det. For han får en forhjuls-udskridning halvvejs i første omgang og afslutter dermed kørslen i dette løb.
Pokkers osse!

Team II med Jens Kammer, Stig Helmer og Peter Jepsen kørte løb 2 (af 6) i German Endurance Løb stabilt og jævnt. Kampen gav pote og de fik denne gang en 3 plads hjem.
Juubi!

Det betyder at de nu samlet ligger på en 2 plads med 32 point hvor de førende har 50 point. Nummer 3 i klassen har 20 points.
Næste løb er den 26. juli på Oschersleben.

Most:

Flemming fik en suveræn 2 plads i løb 2 på Most. IBPM3
På 4. ud af 10 event på Most i Tjekkiet gik det ikke så godt i kvalificeringen, og Flemming skulle starte 9'er i begge løb.
I første løb så kørte han en super flot 3 plads hjem. I andet løb kom han op på en 2 plads allerede i første omgang, hor han jævnt trækker fra køreren på 3 pladsen.

Inden næste løb på Most den 3. - 5. juli så ligger Flemming samlet på en 3. plads, kun 2 points bag nummer 2.