Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Vendelbo tilbage i Mini'en

Danish Endurance
Championship 

04/06/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipSelv om det er et stort arbejde at være teamejer og sportsdirektør i 'Number 1 Racing', der i år indsætter tre biler i Advan Cup mesterskabet, har Lars Vendelbo dog også tid til selv at køre race. Og den kommende weekend skal han på banen i anden afdeling af Danish Endurance Championship.
 

I Danish Endurance Championship stiller Lars Vendelbo ikke op under 'Number 1 Racing' navnet, men derimod som en af kørerne i 'Stefan Kaas Racing Team' hvor han skal dele en BMW Mini Cooper Challenge (#204) racer med Niels Borum og Jacques Møller.


(Foto: Motorsporten.dk)

Udover Mini'en med Lars Vendelbo blandt kørerne, indsætter 'Stefan Kaas Racing' yderligere en Mini (#203) i weekendens Danish Endurance Championship løb på Padborg Park.
Den bliver kørt af Jackie Bøllingtoft, Christian Dalusio og Jens Larsen.

"Jeg ser frem til løbet på Padborg Park, da vi kørte der sidste år, sluttede vi på podiet" - udtaler Lars Vendelbo - "men derudover glæder jeg mig bare til weekenden, det er nogle dejlige mennesker at være sammen med, og Mini'en er en skøn racer at køre i!"

Og kører det er lige hvad Mini'erne skal, for som sædvanlig er løbet i Danish Endurance Championship 4 timer langt.


(Foto: Motorsporten.dk)

"En af vores største støtter i 'Number 1 Racing' - Ove Jørgensen - stiller også op denne weekend, og jeg satser helt sikker på at slå ham på banen!" - slutter Lars Vendelbo.

Både Mini'erne og den Ford Focus som Ove Jørgensen skal dele med Peter Hørlev og Mikkel Aaskov hører hjemme i klasse 2, så det bliver en direkte kamp på banen vi skal være vidne til på Padborg Park på lørdag eftermiddag.
Men de bliver ikke ene om at kæmpe, for netop klasse 2 er den største klasse i Danish Endurance Championship, og der er forhåndstilmeldt 19 biler i klassen, og totalt 28 biler til løbet.
Udover Danish Endurance Championship køres der hele weekenden løb i de historiske klasser samt både Legends Cars og Syver Race Cup.

Tidsplan for Danish Endurance Championship:
(Lørdag den 6. juni)
08:25 - 09:05 træning
10:00 - 10:40 tidtagning
12:00 - 16:00 race

Se hele tidsplanen her.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jørgen Vendelbo
  • Ove Jørgensen
  • Number 1 Racing
  • Stefan Kaas Racing Team
  • Padborg Park
  • 07/06/09 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS