Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Sally Racing til DEC løb på Padborg Park

Danish Endurance
Championship 

03/06/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDen kommende weekend køres anden afdeling i Danish Endurance Championship på Padborg Park i forbindelse med den 'Historiske Festival'. Her stiller Sally Racing til start med deres Renault Clio III racer, i et forsøg på at gentage podieplaceringerne fra sæsonens første løb på Jyllands-Ringen, hvor det blev til masser af 'Dansk Metal' til teamets tre kørere.
 

Ved løbet på Jyllands-Ringen sluttede Sally Racing kørerne Martin Sally Pedersen, Jesper Sally Pedersen og Ronni Nielsen på 4. pladsen i den generelle stilling, samt på 3. pladsen i klasse 2 og sidst men ikke mindst på 2. pladsen i den interne Renault Clio konkurrence. Dermed måtte de på sejrspodiet hele to gange for at blive hyldet for deres præstationer.


Team Sally Racing's tre kørere med alle pokalerne fra løbet på Jyllands-Ringen. Fra venstre er det Jesper Sally Pedersen, Ronni Nielsen samt Martin Sally Pedersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Siden 4-timers løbet på Jyllands-Ringen er der sket meget og der har også hersket stor travlhed i teamet, for ved 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen var Martin Sally Pedersen så uheldig at rulle med Clio Cup raceren. Men teamet genopbyggede den på rekord tid, så den var klar til det efterfølgende Clio Cup løb på Padborg Park, hvor Martin kørte en 3. plads hjem - så der er ingen tvivl om at både mand og bil stadig fungerer.

På lørdag køres så sæsonens andet løb i Danish Endurance Championship (DEC), og der er som altid tale om et fire timer langt løb, der denne gang skal foregå på Padborg Park.
Her skal de tre Sally Racing kørere forsøge at forsvare, og måske endda forbedre, deres placering i mesterskaberne. I den forbindelse kan det sagtens vise sig nyttigt at både Martin og Ronni deltog i Clio Cup løbene på Padborg Park for nyligt - så de dels har god og frisk erfaring med banen, samt har indarbejdet et godt setup til raceren.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Martin Sally Pedersen
  • Ronni Nielsen
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 07/06/09 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS