Formel 3 Euro

Lausitzring - race 2

31/05/09

Mücke - og Manor Motorsports kørere tog sig af topplaceringerne i det andet af de to Formule 3 Euroseries løb på Eurospeedway Lausitzring denne weekend, hvor det var Christian Vietoris fra Mücke Motorsport der vandt løbet.
På 2. pladsen kom Roberto Merhi fra Manor Motorsport, og på 3. pladsen Sam Bird der er teamkollega med Christian Vietoris i Mücke Motorsport.

Men de tre var ikke de eneste der gjorde det godt, for en der blev lagt mærke til i dag var danske Johan Jokinen, der efter sine problemer i går startede løbet fra sidste pladsen. Han kæmpede sig under løbet op på 18. pladsen, hvilket var en forbedring med 10 placeringer, noget son ingen anden kører i feltet præsterede!

"Efter kun 60 minutter i en formel 3 RACER, og uden muligheder for at forbedre bilens setup til tør bane, gik det nu ganske godt" - udtalte Simo Jokinen efter løbet - "han kørte sig til 18. pladsen, og slog tilmed sin meget mere erfaren teamkammerat, Carlo Van Dam, der startede som nummer 19."

Der var ikke overraskende stor tilfredshed i teamet med Johans præstation, og efter de 40 minutter (med vabler i hænderne) var Johan også selv glad.
Der var store problemer med bilens setup, naturligt nok efter manglende træning, og der venter derfor en del arbejde til testen på Magny Cours den 17. og 18. juni.