Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Vanskelig start for Lada i Valencia

WTCC 
31/05/09 

Lada fabriksteamet havde håbet på et bedre resultat end tilfældet var under træningen og kvalifikationen forud for weekendens afdeling i spanske Valencia. Teknikken drillede igen på mange områder. Masser af arbejde venter mekanikerne og teknikerne hjemme på fabrikken.
 

Hos Lada havde man håbet på en noget mere opløftende weekend, men endnu har heldet svigtet det russiske bilmærke. Man havde håbet på at mange problemer ville forsvinde sammen med at man kasserede den gamle motor til fordel for en ny.

Den nye motor skulle ifølge Lada selv yde ca. 20 hk mere end den gamle. Den har bare ikke helt gjort det endnu i praksis. Man har døjet meget med olietryksproblemer og til tider ville motoren ikke engang starte. Ikke den bedste debut for en ny motor og især ikke i forbindelse med en VM afdeling.

Jaap van Lagen fik faktisk ikke rigtig sat nogen tid i forbindelse med kvalifikationen lørdag, og skal derfor starte bagerst senere i dag når første afdeling af weekends 2 løb køres.

Kirill Ladygin som er den anden kører i teamet, havde problemer med at motoren i hans bil overophedede og måtte affinde sig med en startplacering lige foran teamkammeraten Jaap van Lagen. 3 af de fire sidste i startfeltet til race 1 er Lada'er så nogen succes har den nye motor endnu ikke haft.

Dons

Læs mere om:
  • Jaap van Lagen
  • Kirill Ladygin
  • Viktor Shapovalov
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 31/05/09 - Valencia - Ricardo Tormo - WTCC - FIA VM
  •