Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Litespeed også med i 2010

Formel 1 
29/05/09 

Tilmeldingerne til Formel 1 2010 fortsætter. Udover den forventede entre fra Prodrive, så har det mindre kendte team, Litespeed også meldt sig til. De har base i det britiske Formel 3. Tidligere topdesigner Mike Gascoyne bliver ankermand på projektet.
 

Teamchef Nino Judge har endvidere fortalt at der er blevet placeret et større beløb hos Cosworth for at få dem til at levere motorer til teamet - det vil i givet fald være et comeback til det tidligere Ford-ejede motorfirma. "Jeg kan bekræfte at vi har afleveret anmodningen til FIA i dag om at være med i Formel 1-mesterskabet i 2010. Det er en meget spændende tid i Formel 1-historien med ændringerne i de tekniske og finansielle krav," siger teamchefen.

Dermed er Formel 1-feltet for 2010 klar med mindst 5 teams: Williams F1, Campos Racing, Prodrive, USF1 samt nu også Litespeed. Flere kan stadig nå at komme med - i dag er det sidste chance at melde sig til inden fristen udløber.

Benji

Læs mere om:
  • Litespeed
  •      ASETEK SIMSPORTS