Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Lada 110 med ny motor

WTCC 
29/05/09 

Når WTCC feltet i denne weekend samles i Valencia til næste afdeling i WTCC mesterskabet, møder Lada bilerne op med helt ny motor. Lada finder vi normalt i den langsomme ende af feltet, men Lada håber med den nye motor at man kan komme længere op i feltet.
 

De sidste har været meget travle for Lada. Bilerne har siden det seneste løb i Pau, fået udbedret diverse skader, og så har man haft travlt med de sidste test af en ny motor som får debut i Valencia.


Lada 110 - nu med ny motor
(Foto: FIA-WTCC)

For kørerne er der for så vidt glædeligt, idet de håber at mange af de børnesygdomme der har præget Lada'en i år, nu efterhånden må burde være væk. Samtidigt glæder de sig over at få flere hestekræfter under motorhjelmen og har dermed de samme forhåbninger som teamet om at komme længere frem i feltet - og ikke mindst at gennemføre uden tekniske fejl.

Dons

Læs mere om:
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 31/05/09 - Valencia - Ricardo Tormo - WTCC - FIA VM
  •