Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Verstappen smadrede LMP1 racer på Monza

Le Mans 
30/05/09 

Le MansOm små 14 dage er den frie træning kørt på Le Mans, men lige nu står Aston Martin Racing med et kolossal problem.
De skal i gang med en genopbygning af den LMP1 racer som hollænderen Jos verstappen smadrede under en endurance test på Monza banen i Italien.
 

Det er anden gang på 3 måneder at Aston Martin Racing teamet genopbygger en af deres LMP1 biler. Det skrækkelige denne gang at der er et kolossal tidspres på teamet for at blive færdige til tiden, men alle tror på at det kan nås.

Uheldet skete i Parabolica svinget, og data viser at Verstappen omgangen før bremsede noget nær samme sted inden der skulle drejes ind i Parabolica, men Verstappen fortæller at da han på uheldsomgange rør bremsen låser baghjulene og herefter spinder bilen af.

Verstappen rammer muren med 308 km/t. og på impact tidpunktet trækker han 15G.

Heldigvis er Verstappen kun forslået, det samme kan man ikke sige om bilen. Teamet er sikker på at de når at bliver færdig, men det er virkelig kampen imod uret.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jos Verstappen
  • Aston Martin Racing
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •