Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rotax

First og Jasmin Kart var med fremme igen

Rotax 
30/05/09 

Guldborg Racing på Als
Guldborg Racing havde 2 kører med til dette weekends Rotax Max Challenge og DM afd. som blev kørt på den snævre bane på Als. Lørdag viste begge drenge at de havde farten, da de satte bedste tid i næsten alle deres træninger og heats, og løb med de 2 første pladser i dagens samlede resultat.
 

Mike S Hansen blev 1 a point med Andreas H Jensen som blev 2´er. Mike blev samlet 1´er da han vandt dagens sidste heat netop foran Andreas. Begge havde 2 første pladser og 2 anden pladser, og så er det dagens sidste heat der afgør hvem der er vinderen. Begge kører, mekaniker og team chef Allan L Guldborg, var utrolig glade for dagens resultat og så med spænding frem til Søndagens løb, som var 3 afd af Rotax Max Challenge.


(Foto: Guldborg Racing)

Alle i teamet var spændt på at se om vi stadig havde farten fra lørdagens løb, og om konkurrenterne havde fundet mere fart. Det viste sig hurtigt at mange af de andre kører havde fundet mere fart over natten. Så da tidstagningen var kørt, var der kun 2/10 mellem nr 1 og nr 14, og endda kun 5/100 skildte om man var 1´er eller 4´er.

Andreas var igen den hurtigste af de to drenge i tidstagningen, og satte tiden 2/100 foran Jannie Johansen.
Mike havde ændret lidt på setup´et op til tidstagningen, men fik en godkendt 12´er i hus 15/100 efter Andreas.

I Første heat kørte Andreas som 1´er fra start til slut, og Mike fik kørt sig op som 7´er.


(Foto: Guldborg Racing)

I andet heat / Pre Finalen tog Andreas starten men 1/3 inde i heatet gik Kasper H Jensen forbi Andreas. Mike havde i starten kørt sig op som 3´er ud af andet sving og lå lidt efter Kasper, inden han gik forbi Andreas. 2/3 inde i heatet gik Mike så forbi Andreas og var tæt på at kører sig helt op og forbi Kasper, men kom i hus som en flot 2´er, efter som at have startet 8´er i det stærke flet.

I Finalen skulle Andreas endnu engang starte 1´er, og nu Mike som 4´er. Allerede efter få omgange gik Kasper igen forbi Andreas og de lå tæt på hinanden hele heatet. Mike som skulle starte 4´er, kom ud af første sving som 3´er og kørte sig hurtigt op til Kasper og Andreas, og de dannede et midre tog hele finalen igennem.(Foto: Guldborg Racing)

Det samlede resultat for dagen blev 1 Kasper H Jensen, 2 Andreas H Jensen (Jasmin Kart), 3 Mike S Hansen (First Kart), 4 Rasmus Wendelboe, 5 Mikkel Mansa.

Guldborg Racing


Læs mere om:
  • Andreas H. Jensen
  • Kasper H. Jensen
  • Mike Hansen
  • Mikkel Mansa
  •