Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper ser frem til Valencia

International
Formula Master 

28/05/09 

I denne weekend forsætter Kasper Andersens forberedelser til sæsonstarten i Superleague Formula, når han skal deltage i anden afdeling af Formula Master i Valencia sammen med hans engelske team Hi-Tech Racing.
 

Kasper Andersen og FCM Racing har valgt at deltage i de tre første afdelinger af Formula Masters, for at få de bedst mulige forberedelser før den ”rigtige” sæsonstart.

- Jeg glæder mig helt vildt til at køre i Valencia og få nogle flere kilometer i kroppen. En ting er at være i god fysisk form, noget andet er køre løb. Bare det at sidde i raceren og vente på at lamperne slukkes med en puls på 200 er en fantastisk følelse, udtaler Kasper Andersen fra Valencia.


Kasper Andersen og FCM-raceren i aktion i forrige weekends løb på Pau-banen.
(Foto: FC Midtjylland)

Kasper Andersen, der tidligere har kørt Formula Masters, skal også hjælpe Hi-Tech Racing med at finde det rette setup og udvikle bilen.
- Hi-Tech jo er helt nye i Formula Masters, så testdagene og løbene i Formula Masters er til gavn for både team og mig. Det giver os optimale betingelser til at opbygge det gode samarbejde, der er helt afgørende hvis vi skal have succes når det går løs i Superleague Formula.

Vigtig løbstræning inden Superleague Formula
Efter forrige weekends løb på den meget snævre bybane i Pau, hvor autoværnet nærmest læner sig op ad raceren, er den godt 4 km lange tidligere Formel 1 bane i Valencia en rigtig racerbane med hurtige kurver, en god langside og mange forskellige udfordringer – en bane som ligger rigtig godt til Kasper.

- Valencia skal give mig løbstræning før det for alvor går løs på Magny Cours sidst i juni i Superleague Formula. Derfor er resultatet ikke afgørende, men jeg vil selvfølgelig gøre alt hvad jeg kan for at sikre et godt resultat, siger Kasper Andersen, der har været på podiet hver gang han har kørt i Valencia.

Løbet fra Valencia vises LIVE på EUROSPORT 1 både lørdag og søndag. Lørdag vises løbet kl. 13.05 og søndag kl. 10.15.

FC Midtjylland


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Hitech Racing
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 31/05/09 - Valencia - Ricardo Tormo - International Formula Master
  •