Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2.0 Sverige

Dansker i Formel Renault 2.0 Sweden

Formel Renault
2.0 Sverige 

27/05/09 

Formel RenaultDet var op ad bakke for den unge sydsjællænder Kasper Krogh, da han debuterede i Formel Renault 2.0 ved weekendens STCC arrangement på Karlskoga. Bilen havde slet ikke den speed der skulle til for at være med i den sjove ende af det 19 biler store felt.
 

Derudover kørtes fredagens træning og kvalifikation i regnvejr, hvilket betød flere afbrydelser på grund af afkørsler. Kasper holdt dog bilen på asfalten selvom det var hans allerførste runder med Renault’en på våd bane og han måtte tage til takke med at skulle starte første heat som nummer 16.


(Foto: Erik Krogh)

Men en ganske lille sten kom på tværs allerede på opvarmningsrunden til første heat. Den kilede sig fast ved indsugningsspjældet og Kasper var nødsaget til at standse motoren og forlade bilen uden at være kommet til start.


(Foto: Erik Krogh)

Andet heat blev kørt lørdag i tørt og solrigt vejr. Kasper startede bagest som nummer 19, men lavede en flot start hvor han overhalede tre biler inden første sving. Stabil kørsel i hele heatet resulterede i en 15. plads.


(Foto: Erik Krogh)

”Det var bestemt ikke det jeg havde sat som mål for weekenden, men som det udviklede sig er jeg glad for at jeg i det mindste kunne gennemføre det andet heat. Nu skal vi have fundet fart i bilen, så jeg kan være med i den rigtige ende næste gang, hvor vi skal køre på Anderstorp Raceway som jeg kender rigtig godt.” siger Kasper Krogh, som bor i Anderstorp, hvor han går på Motorsportgymnasiet.

Erik Krogh


Læs mere om:
  • Kasper Krogh
  •