Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller: Vi skal nok komme tilbage!

Danish
Touringcar
Challenge 

27/05/09 

Team FDM Motorsport ankom til weekendens løb i Danish Touringcar Championship på Padborg Park med en føring i privatcuppen og en klar målsætning. At forsvare denne føring. Men det lykkedes desværre ikke for Jens Møller, der måtte overgive førstepladsen til Per Poulsen.
 

”Det var lige ved at lykkedes, men det var ærgerligt, at jeg skulle udgå fra finalen, for jeg følte i heat to, at jeg faktisk kunne køre fra ham,” fortæller Jens Møller, som i det tredje og sidste løb måtte trille ind til siden med et defekt differentiale. ”Det var træls, at Per skulle have tre gange 20 point, for han har fået lidt luft til vi andre. Men det kan være, at heldet vender næste gang, og at han så får en dårlig weekend.”

Sammen med Casper Elgaard lå Jens Møller det meste af dagen midt i det hårde DTC-felt på Padborg Park, hvor det faktisk var uldjyden, som scorede Team FDM Motorsports bedste resultat med en syvendeplads i første heat, mens hans teamkammerat blev noteret for en tiendeplads som sit bedste resultat.

”De andre kørte godt nok stærkt. Vi kan følge dem i svingene, men på langsiden trækker de fra os,” siger Jens Møller om det, der er teamets aktuelle problem.


Jens Møller i nærkamp med Martin Jensen.
(Foto: JensMoller.com)

”Vi er ikke langt fra, hvor det er rigtigt sjovt. Som jeg ser det, er vi 3-4 tiendedele fra de andre. Jason i den hvide Seat gjorde det flot, og jeg var faktisk hurtigere end ham i det andet heat. Jeg tror godt, at der kan komme nogle gode resultater fra os, og jeg glæder mig for en gangs skyld til at komme på Jyllandsringen, for det har ellers været lidt af en hadebane tidligere. Men jeg tror, at vi her vil have en fordel i forhold til Hondaen og Per Poulsen. Så Per: Var dig. Vi skal nok komme tilbage!”

Mens løbet på Padborg Park var årets andet DTC-løb for Jens Møller, var det blot det første for Casper Elgaard.

”Det var ikke, som jeg havde håbet,” siger eksmesteren. ”Jeg synes, at jeg kæmpede meget i denne her weekend for at finde farten, og jeg syntes også, at jeg fandt den til dels nogle gange, men jeg synes, at søndagen ikke har været optimal. Vi er kommet hjem med en motor, som ikke rigtigt trak, og den må vi desværre nok sende ned til Seat for at få checket efter. Der var også alt for mange buler, så alt i alt ikke lige sådan en weekend, som jeg havde håbet på.”


Casper Elgaard var tilbage i DTC-feltet på Padborg Park.
(Foto: JensMoller.com)

”Jeg synes egentlig ikke rigtig, at DTC er blevet hårdere, siden jeg sidst var med, men i disse her løb ligger man lige nogen placeringer længere nede. Der bliver altid uddelt flere buler, når du ligger omkring en 5-10 stykker, end der gør fra nummer et til fem, og det var der, jeg lå denne her weekend.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Padborg Park
  •