Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dennis Lind atter suveræn

Formel Ford - DK 
26/05/09 

16-årige Dennis Lind, Roskilde, beviste endnu en gang sit talent, da han i weekenden vandt begge heat i Formel Ford-klassen på Padborg Park. Optakten til søndagens to løb var dog langt fra optimal. I lørdagens tidtagning kom teenageren for tæt på en curb og beskadigede et hjulophæng, hvorefter han med over 150 km/t spandt af banen og baglæns ind i autoværnet. Heldigvis skete der kun materiel skade, selvom både nakke og ben var ømme efter afkørslen.
 

"Det var et godt crash!", griner Dennis, og uddyber: "Det er sådan en afkørsel, hvor man tror at det hele er slut, men sekunder senere kravler man selv ud af bilen og siger til officials at man er okay, men at bilen vist er færdig"

Mekanikerne hos Fluid Motorsport fik hurtigt gjort bilen køreklar igen, så Dennis kunne stille op i søndagens løb. Rivalen Jesper K. Egebart holdt i det første løb sin pole position i nogle omgange, men et øjebliks uopmærksomhed gav Dennis chancen til at gå forbi på vej til Big Mag-kurven. Herfra blev der lagt afstand til resten af feltet, hvor Dennis kunne køre i mål som velfortjent vinder.


Jesper K. Egebart forsøgte forgæves at holde Dennis bag sig.
(Foto: Gripping Media)

Det sidste løb var alt andet end en gyser for det unge talent, der fra sin pole position kunne køre sin Van Diemen-racer til endnu en sejr - den fjerde ud af fire mulige i denne sæson.

Det var tydeligt for alle, at Dennis var en suveræn vinder på den sønderjyske bane, men vinderen selv tager ikke hele æren: "Jeg er så heldig, at jeg har 100% tillid til bilen, og det gør, at jeg føler mig sikker på hver en manøvre, jeg laver. Det er ikke kun et spørgsmål om kørerens talent, men også om bilen er bygget rigtigt - og dét er den", siger en tilfreds vinder.


Stadig ubesejret i årets Formel Ford-mesterskab.
(Foto: Gripping Media)

Om blot to uger sidder Dennis og konkurrenterne igen i bilerne, når de skal køre to løb på den hollandske Zandvoort-bane. Det er noget, weekendens guldvinder ser frem til med stor glæde: "Det er en højhastighedsbane, hvor man virkelig kan presse dækkene. Rigtig god træning, og jeg tror det bliver rigtigt sjovt."

Dennis Lind fører nu mesterskabet med 12 point ned til Jesper K. Egebart.

DennisLind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Padborg Park
  •