Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Første Advan Cup sejr til Anders Christensen

Advan Cup 
25/05/09 
Yokohama

Endnu en gang beviste Advan Cup køreren Anders Christensen at alder ikke behøver at være en hindring indefor motorsporten, for her i weekenden kørte den nu 66 årige racerkører sin Peugeot 307 racer til sejr i det andet af klassens løb på Padborg Park.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Allerede i lørdagens fri træning viste Anders at han ville være med fremme denne weekend, han satte her 4. hurtigste tid, og var derfor ganske optimistisk forud for tidtagningen.
Desværre kunne Anders ikke fastholde samme placering da der skulle køres om startplaceringerne, han måtte her tage til takke med 7. pladsen ud af de 14 kørere som Advan Cup klassen mønstrede denne weekend.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens første løb blev en lidt taktisk affære for Anders, der kæmpede sig op på 6. pladsen, en placering som han stædigt holdt fast i resten af løbet, da den udløser pole position til det andet løb, og dermed et rigtig godt udgangspunkt for at slutte weekenden med et topresultat.

I pausen mellem de to løb, blev der lagt taktik i teamet, hvordan kunne han bedst forsvare sin første plads?


Starten på det andet løb, Anders Christensen kommer bedst ind i svinget for enden af langsiden, og derefter gav han ikke slip på 1. pladsen igen!
(Foto: Motorsporten.dk)

Uanset hvad de havde fundet på, blev det slet ikke nødvendigt, for da starten gik til det andet løb, stak Anders bare af fra konkurrenterne, og han kørte alle 11 omgange helt fejlfrit, uden at være alvorligt truet bagfra.

Anders' sejrsmargen var på henholdsvis 1,9 og 12,0 sekund ned til løbets nummer to og tre.


Anders Christensen øverst på podiet, for første gang i Advan Cup mesterskabet, her flankeret af Bruno Rasmussen (th) på 2. pladsen samt Peter Olsen (tv) på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

6. og 1. pladsen indbragte Anders Christensen henholdsvis 10 og 20 point til Advan Cup mesterskabet, hvor han nu indtager 6. pladsen.

Der forestår endnu en løbsweekend inden sommerpausen, det er 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen den 27. og 28. juni.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Padborg Park
 • 24/05/09 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her