Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

1-2-3 for Nick Reimersø

Swift Challenge 
26/05/09 

Nick Reimersø skulle følge op på en stribe gode resultater fra tidligere i år, da han her i weekenden igen kørte i Suzuki Swift Challenge på Padborg Park. Det blev da også til ikke mindre end 2 podieplaceringer, efter at han været hurtigst i træning og tidtagning.
 

Det var med store forhåbninger at HP Racing og Nick Reimersø mødte op til weekendens heat på Padborg Park. En føring i Suzuki Swift Challenge skulle forsvares og da forberedelserne havde været rigtig gode, var der forhåbninger om noget godt igen.


Nick Reimersø.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nick Reimersø lagde da også godt ud og var hurtigst i træningen inden tidtagningen, og også i selve tidtagningen. Desværre for Nick Reimersø, så kikser han starten i første heat marginalt. Det var nok til at han ikke kom rigtig med fra start. Efterfølgende skulle det tabte indhentes, og det lykkedes da også næsten, men desværre måtte Nick Reimersø se sig slået på målstregen med kun 0,6 sekund.


Nick Reimersø
(Foto: Motorsporten.dk)

I andet heat skulle han så prøve at indhente det tabte. Starten var også god, men der blev desværre kørt meget aggressivt i dette heat. Det skabte flere situationer som man godt kunne forestille sig kunne være bedømt anderledes. Nick Reimersø formåede dog trods den megen virak at få sig kørt ind på tredjepladsen i Suzuki Swift Challenge klassen og dermed gode points til det samlede regnskab.


Nick Reimersø kom 2 gange på podiet
(Foto: Motorsporten.dk)

Men weekenden gav unødvendigt mange buler. Der kommer nu til at foregå et større arbejde med at få skiftet diverse karroseridele inden det om små 2 uger igen går løs, hvor der igen skal køres på Padborg Park i Suzuki Swift Challenge klassen.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Padborg Park
  •