Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

Marrill: Stærk forberedelse til Padborg Park!

DTC
Invitation Only 

22/05/09 

Den sønderjyske racerbane, Padborg Park, har altid stået Martin Marrill nært. Så glæden ved at tage til weekendens 2. afdeling af Danish Touringcar Championship er stor. Invitation-Only køreren har dog haft travlt med at blive klar, så den hvide Seat Leon Supercopa kan vise sig fra sin bedste side
 

I 2006 kørte Marrill en hel banesæson i Tyskland, og for ham er der er ingen tvivl om at banen tæt ved grænsen bringer minder fra det store udland. Resultaterne fra Special Saloon Car Challenge gør også sit til at få smilet frem på Mønboen, når talen falder på Padborg Open.


(Foto: Katja Ellmies)

”Padborg Park egner sig i langt højere grad til en tung forhjulstrækker som min, end FDM Jyllandsringen gør, ” fortæller Mønboen.” Den føles alt i alt lidt mere som en rigtig racerbane, ganske som jeg kender dem fra udlandet. Det er en hurtig bane med en højhastigheds chikane, og en krævende indstyring i Big Mag svinget.”

M-Sport har dog ikke ligget på den lade side, efter DTC debuten i Invitation-Only klassen for 14 dage siden. Bilen er blevet gennemgået grundigt, og flere tiltag er gennemført.

”Vi har modtaget flere nye dele fra Seat Sport, noget som vi har glædet os meget til. Derudover er der sket det glædelige, at vi har indgået en aftale med en ny sponsor. Noget som vi er meget stolte af, i vores stadige bestræbelser på at højne vores professionelle niveau.”

”Mascot International A/S har valgt at tilbyde teamet professionelt team beklædning. Men det er godt nok gået stærkt! Vi indgik aftalen mandag i denne uge, og onsdag stod der er en stor kasse i teamlokalerne på Møn. Så takket være Mascot, har vi nu mulighed for at profilere os på bedste vis.”

Debriefing og tilbagemeldingerne fra kører til team er en væsentlig del af den proces, som alle teams er igennem for at opnå de hurtige omgangstider. Så derfor er jagten på de ekstra informationer vital.

”Vi vil på Padborg Park teste et nyt og ekstremt kompakt onboard videoudstyr i bilen. Der er tale om et opgraderet system bygget specielt til racerbiler, som Gripping Media har valgt at lade os teste. Og vi glæder os meget til at se de muligheder, som det kan tilbyde os.”

Aslak Vind
Martinmarrill.dk


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • Padborg Park
  • 24/05/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •