Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Lidt nyt og spændende...

Special Saloon 
22/05/09 

For to uger siden brød Special Saloon Car-sæsonen 2009 løs til Åbningsløbet. Mange tilskuere havde valgt at udskyde frokost og proviantering til efter klassens første løb, og en stor del lagde endda også vejen forbi SSC-kørernes afsnit af paddocken for at komme tæt på de spændende biler.
 

I den kommende weekend på Padborg Park bliver der endnu mere at se på. Et par nye biler kommer nemlig til at pryde feltet. Norske Christer Gislerud har fået en ny Porsche 997 GT3 Cup til afløsning for hans gamle 996'er - men rygter siger, at 996'eren ikke bliver gemt helt væk. Christers far, Steffen Gislerud, stiller højst sandsynligt op i den gamle bil, så publikum kan blive vidner til en ægte far-søn duel.


Christer Gislerud har skiftet sin Porsche 996 GT3 ud med en nyere model.
(Foto: Gripping Media)

Ifølge promotor Erik Byrgesen bliver den nye Porsche ikke den eneste nye bil i klassen: "Der kommer én gammel kending med en ny bil. Hans-Henrik Pedersen, der har kørt med i en Marcos, kommer med en ny bil - og jeg kan love for, at den bliver spændende at se!", siger han uden at ville sætte navn på bilen. Der er dog ingen tvivl om, at det bliver noget for både øjne og ører - i bedste SSC-stil.


Kampen om førstepladsen kan nemt blive til en duel mellem Schönemann og Graversen.
(Foto: Gripping Media)

Mon ikke der bliver race for alle pengene, når Bel-Ray SSC Challenge besøger Padborg Park for første gang i år?

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Christer Gislerud
  • Hans-Henrik Pedersen
  • Padborg Park
  • 24/05/09 - Padborg Park - Special Saloon
  •