Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jason Watt er klar til Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

22/05/09 

Kun få dage væk fra næste afdeling af DTC mesterskabet 2009, er der optimistiske toner fra Jason Watt, oven på en lidt skuffende weekend på Jyllandsringen for små 14 dage siden.
Jason ligger på en samlet 5. plads i mesterskabet, men er det bestemt ikke den plads han har tænkt sig at blive på i resten af sæsonen 2009. Avancement burde absolut være en mulighed.
 

”Bilens drillede i det midtjyske, men er nu blevet korrigeret lige som differentialet og støddæmperne er efterset for eventuelle fejl. Og forhåbentligt kan man i den kommende weekend undgå en sivepunktering som den der gjorde 2. heat helt umuligt at køre på fornuftig vis. Så må vi se hvad det rækker til, men podiet kunne være skønt” siger Jason Watt.


Jason håber og tror på at Padborg for en gang skyld vil have lidt held i sprøjten til ham.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

For så vidt angår gæster til løbet på Padborg Park, så forventes der et stort rykind af VIP gæster i det store teamtelt. Og der bliver kræset for gæsterne, lige som der blev det på Jyllands-Ringen. Team Bygma Jason Watt Racing glæder sig i alle tilfælde til at tage at være vært for en masse forventningsfulde gæster, og samtidigt glæder Jason sig til at give alle en formidabel oplevelse i det Sønderjyske. Hele teamet lægger sig med garanti i selen for at opfylde forventningerne til en god dag.

Tommy Hostrup Galskjær
Team Bygma Jason Watt Racing


Læs mere om:
 • Jason Watt
 • Team BYGMA Jason Watt Racing
 • Padborg Park
 • 24/05/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her