Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller: Jeg skal holde min privat cup-føring

Danish
Touringcar
Challenge 

21/05/09 

Da årets Danish Touringcar Championship tog sin begyndelse for knap to uger siden på FDM Jyllandsringen, lykkedes det for Team FDM Motorsports enlige repræsentant, Jens Møller, at tage sejren i privat cuppen for de ikke-professionelle kørere. Nu gælder det så anden afdeling af mesterskabet på Padborg Park, og her er målsætningen klar.
 

”Det gælder om at forsvare min privat cup-føring,” siger Jens Møller. ”Jeg har hørt, at Per Poulsen har kørt hurtige tider under en test på banen forleden, og så har jeg også en formodning om, at Chevrolet- og Honda-teamene nok stadig vil være foran os. Men målet er holde øje med Per Poulsen i privat cuppen, så jeg kan tage fra Padborg Park med førstepladsen i behold. En meget ydmyg målsætning synes jeg.”

Onsdag var Team FDM Motorsport på Padborg Park for at teste med sine to Seat Leon-racere.

”Testen er gået fint,” forklarer Jens Møller. ”Jeg var nede og køre en omgang på 1.01,8 indenfor det sidste kvarter af vores testdag om eftermiddagen, og det var rigtig godt, for normalt er det om formiddagen, at man kører gode tider på Padborg Park. Chevrolet kørte hurtigere end os, så jeg tror, at vi mangler 3-4 tiendedele i at være helt fremme.”


Jens Møller skal på Padborg Park forsvare sin privat cup-føring.
(Foto: JensMoller.com)

”Når det går løs, håber og tror jeg på, at vi kan lave en top 8 i qualifying. Og hvis jeg skal chokere, laver jeg et top 4-resultat ligesom sidste år.”

Ved weekendens løb på Padborg Park stiller Team FDM Motorsport for første gang op med to biler, da Casper Elgaard var optaget af et Le Mans Series løb ved DTC-premieren.

”Nu har jeg selvfølgelig misset løb 1, og jeg havde håbet på at kunne være med der og få den gode træning, det nu engang er at køre løb i DTC og være med og få den fornemmelse af det, men jeg håber da, at vi kan være konkurrencedygtige,” siger Casper Elgaard.


Casper Elgaard stiller for første gang i år til start i DTC.
(Foto: JensMoller.com)

”Der er mange ting, som taler for det, og der er også mange ting, som taler imod det. Jeg har fortsat mit første løb til gode i Seaten, men hvis alt spiller, så skal vi kunne lege med. Men ved første løb var der nogle teams, som så meget, meget stærke ud, og det tror jeg også, at de vil være på Padborg Park.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Padborg Park
  • 24/05/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •