Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2000 Thailand

Der blev byttet godt rundt på stillingen

Super 2000
Thailand 

21/05/09 

Ved året’s anden afdeling af Honda Civic One Make Race Serien i Thailand
Thomas Raldorf startede første løb fra en 5. plads, men allerede på anden omgang endte han i muren, med lidt hjælp, og så var første omgang forbi for ham, den anden danske kører Jack Lemvard havde en del motor problemer med sin bil, og kom i mål uden at få point.
 

I søndagens andet løb havde Thomas fået lappet bilen sammen, og startede fra en sidsteplads i det 19 biler store felt, men styringen havde taget stor skade, og bilen ville ikke til højre. Da banen har 3 venstresving og hele 7 højresving, var det noget af en opgave.


Thomas Raldorf i god fart - Billedet er fra lørdagens succesfulde løb.
(Foto: Italkart)

Jack havde også fået lavet sin bil og var nu klar til start fra en 15. plads. Jack kom bedst fra start at de 2 danskere, og kørte sig frem igennem feltet, uden de helt store problemer, og sluttede på en samlet 5. plads, og som nummer 2 i sin klasse.

Thomas havde store problemer med at hænge på de andre når de nåede ud på langsiden, bilen havde slet ikke samme fart som dagen før eller tidligere på dagen inden uheldet. Der blev presset hårdt, til tider for hårdt, han var da også i græsset 4 gange under løbet i sit forsøg på at indhente den tabte fart fra højresvingene.

Det lykkedes Thomas at køre sig frem til en samlet 11. plads, og en 6. plads i sin klasse.
Thomas ligger nu på en 4. plads i mesterskabet, og Jack ligger på 5. pladsen.

Italkart (Thailand) Co., ltd.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  • Bira
  •