Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - International

Kiesa på vej

Formel 3000 
26/03/02 

Formel 3000 - InternationalNicolas Kiesa tager i dag til Brasilien for at deltage i årets første. Formel 3000 løb, som køres på Interlagos banen forud for Formel 1 løbet.
 

Sidst vi havde en Dansker i F3000 var i år 2000 da Kristian Kolby kørte for det Franske DAMS team. Hans bedste placering blev en 5. plads på Hockenheim. Det var i øvrigt de eneste point han scorede i den sæson.


Nicolas Kiesa under den afsluttende test på Silverstone banen.
(Foto: Sidepod Images / Emily Davenport)

Men vi har spurgt Jason Watt om hans forventninger til Kiesa:
"Jeg tror at det kommer til at gå Kiesa ganske godt i år," udtaler Jason og fortsætter "Jeg mener at han er en fantastisk kører som har nemt ved at sætte en bil op og lære nye baner."

Det kan de danske racerfans vil ikke være meget uenige med Jason om - Vi skal dog tænke på at det er Kiesa's første Formel 3000 løb, så vi skal måske ikke sætte næsen op efter en topplacering, selvom Jason siger:
"Jeg tror at vi kommer til at se ham på podiet et par gange i år, og hvis han har rigtig held i sprøjten så måske endda på det øverste trin.............."

1. runde af den internationale F3000 serie vises LIVE på Eurosport lørdag den 30. april, klokken 20, hvor vejrudsigten lover at det bliver let overskyet over banen, og op imod 27 graders varme.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •