Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hartmann Honda Racing klar

Danish
Touringcar
Challenge 

20/05/09 

- til DTC-løb på favoritbanen Padborg Park
På søndag køres anden afdeling af årets Danish Touringcar Championship. Det sker på Padborg Park, hvor Hartmann Honda Racing traditionelt har klaret sig godt. Det var således her, at James Thompson sidste år kørte teamets første sejr hjem, og efter at have testet på banen i går føler teamet sig godt forberedt.
 

”Padborg Park har altid været god for os,” siger teamchef Hans Hartmann. ”Jeg føler, at det er et straffespark, vi står med, så bolden bør ryge i kassen. Men man kan selvfølgelig også brænde den.”

Det var kun teamets nye kører, Per Poulsen, som deltog i tirsdagens test på banen, men det er også ham, der har det største behov for det. Det er ikke bare den hvide Honda Accord, han endnu ikke har kørt race med på banen. Han har således endnu sit første DTC-løb til gode på Padborg Park.

”Jeg kørte hjem med en god fornemmelse i maven, for umiddelbart tror jeg, at det ser fornuftigt ud,” fortæller han. ”Vores test gik i det store hele efter planen. Vi boksede lidt med et gearkasseproblem, men det var godt, at vi nu fik løst det ved testen, for hellere at det var sket i går end i weekenden.”


Per Poulsen er optimist efter tirsdagens test.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg håber på, at vi – i hvert fald i tidtagningen – kan være på en etter i privat cuppen, og så må vi se, hvor langt det rækker i det generelle resultat. Jeg vil gerne langt op i feltet, så jeg kan undgå karambolage, men det er kun tiden, som kan vise, hvor vi ligger i resten af feltet. Men jeg går efter at være bedst i tidtagningen i privat cuppen, og så må vi tage den derfra.”

Teamchef Hans Hartmann var også tilfreds med forløbet af tirsdagens test.

”Per kørte stærkt til testen, og til James’ bil er der lige kommet nogle opdateringer, så vi har mere med i kufferten til weekenden. Vi bør ikke gøre det dårligere end sidste gang, men det er jo altid svært,” siger han.


James Thompson stiller til start i en opdateret Honda Accord.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Vi har fået lidt kilo i bilen, som sætter os lidt tilbage. Men vi mener, at Padborg Park er vores favoritbane, og det regner vi med, at Hondaen lever op til. Vi vil kæmpe for at følge op på de resultater, James opnåede i weekenden, hvor han vandt. Det bliver ikke nemt, men det er heller ikke umuligt. Padborg Park er adrenalin til højrefoden. Vi er i hvert fald klar til kamp.”

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
 • James Thompson
 • Per Poulsen
 • Hartmann Racing
 • Padborg Park
 • 24/05/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her