Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Sally snart klar igen

Clio Cup - DK 
20/05/09 

Clio CupVed Åbningsløbet på Jyllands-Ringen for 10 dage siden, var Clio Cup køreren Martin Sally Pedersen så uheldig at 'blive sat af banen', med det resultat at hans Renault Clio III racer rullede rundt flere gange og blev slemt medtaget, men heldigvis skete der ikke noget med Martin, og han her hverken tabt sit gå på mod eller sin lyst til motorsport.
 

Clio raceren så temmelig medtaget ud efter uheldet, og alle i Team Sally Racing var naturligvis meget berørte af episoden, og samtidig havde de udsigten til at der nok skulle et helt nyt karrosseri til før Martin igen kunne komme på banen.
Men da de kom hjem på værkstedet og fik raceren op på corner-vægtene viste det sig at den trådte pænt på alle fire hjul, og efter en udmåling viste det sig at såvel for- og bagtøj stod fint i sporingen.

Karrosseriet blev herefter strippet for alle løsdele, og gået minutiøst efter, her viste det sig at skaderne ikke var helt så alvorlige som de så ud til, samt vigtigst af alt, der var hverken skader eller skævheder på sikkerhedsburet i bilen.


(Foto: Team Sally Racing)

Teamet fragtede herefter bilen over til Ejner Hessel's Mercedes Benz værksted i Århus hvor Keld Kastrup sammen med Martin gik i gang med at trække karrosseriet tilbage på plads, hvorefter en anden Clio Cup racer måtte agerer donor med et par skærme, en dør samt taget.


(Foto: Team Sally Racing)

Da karrosseriet igen stod fint lige, med døre og skærme på plads blev bilen fragtet over til KC Lakering, hvor den blev lakeret op i de karakteristiske blå og orange farver.


(Foto: Team Sally Racing)

I skrivende stund er bilen tilbage i værkstedet hos Team Sally Racing, hvor monteringen af alle løsdelene nu er i gang, så den kan stå klar til 3. og 4. afdeling i Clio Cup mesterskabet der køres denne weekend på Padborg Park.

"Der er rigtig mange mennesker jeg skylder en stor tak for deres indsat for at få raceren køreklar igen, udover alle hos Ejner Hessel og KC Lakering, gælder det også Keld Graabæk fra Rønde Autohandel der har været en værdifuld hjælper. Sidst, men ikke mindst, gælder takken alle mekanikere og hjælpere i teamet, uden jer alles hjælp havde det aldrig lykkes, vi har et kanon team som jeg tror, er et af det bedste når det handler om at få biler færdig" - siger en meget taknemmelig Martin Sally Pedersen.


(Foto: Team Sally Racing)

Når Martin Sally Pedersen i weekenden kører ud på Padborg Park til 3. og 4. afdeling i Clio Cup mesterskabet der køres som en del af 'Padborg Open' bliver det som sædvanlig sammen med teamkollega Ronni Nielsen.
Ronni ligger i øjeblikket på en delt 6. plads i mesterskabet med 18 point, mens Martin på grund af sit uheld ii 2. afdeling kun har scoret 15 point, hvilket placerer ham på 9. pladsen.

"Jeg har lige siden løbet på Jyllands-Ringen måtte høre på at Ronni har flere point en jeg, et forhold jeg håber på at kunne ændre her i weekenden" - udtaler Martin Sally Pedersen der altid har været hurtig på Padborg Park i regnvejr - "men nu bliver det jo desværre ikke regnvejr i weekenden, men derfor skulle vi nok kunne lave gode tider alligevel, og måske få pokaler med hjem!"

Clio Cup tidsplan for Padborg Open

Lørdag den 23. maj:
11:00 - træning
15:50 - tidtagning

Søndag den 24. maj:
11:40 - race 1
14:40 - race 2


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 24/05/09 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •