Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Optakt Padborg Open hvidt papir

Super
Challenge 

20/05/09 

MC-Basen Super ChallengeMartin Speed of Light forsøger at gentage den flotte start fra Jyllandsringen i Super Challenge ved Padborg Open. Padborg Park ligger bane til Padborg Open i Super Challenge serien den kommende weekend sammen med de øvrige supportklasser og DTC.
 

Teamets deltager med kørerne Steven Tirsgaard, Give, Steen Hansen, Herning og Carsten Lund samt Jan Jespersen fra Aagesen Motorcykler.

Kørerne i teamet vil præstere deres ypperste for at fortsætte med placeringer forrest i feltet med flittige besøg på podiet i søndagens 2 løb til følge, men de er dog klar over, at 5 - 6 andre hurtige kørere i feltet vil kæmpe med om podieplaceringerne.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Af de danske baner har Padborg Park den hurtigste langside, hvor tophastigheden kommer over 250 km/t inden der bremses ned for enden af publikumslangsiden. Steven Tirsgaard og Steen Hansen skal forsøge, at hente flere hk ud af deres Honda 1000 kubik maskiner inden løbene på søndag, således de kan få den optimale hastighed ned ad langsiden.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Carsten Lund skal forsvare den samlede 6. plads i serien, mens Jan Jespersen gerne vil noget længere frem i den samlede stilling. Jan mistede som bekendt dyrebare point i forbindelse med styrtet på Jyllandsringen i det første løb.

Der køres tidtagning lørdag kl. o9.45 og kl. 12.50. Søndagens løb køres kl. 09.45 og kl. 13.50.

Se i øvrigt teamets nye hjemmeside.

Martin Speed of Light
TH Motorsport

Læs mere om:
  • Jan Jespersen
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Padborg Park
  • 24/05/09 - Padborg Park - Super Challenge
  •