Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Schumacher rekord slået

Formel 1 
20/05/09 

Da Nick Heidfeld kørte over målstregen i det spanske Grand Prix for små 2 uger siden, slog han en af landsmanden Michael Schumachers mange rekorder. Nick Heidfelds BMW Sauber racer udviser en fornem stabilitet.
 

En af Michael Schumachers rekorder er blevet slået. Det skete da Nick Heidfeld kørte over målstregen i det spanske Grand Prix. Rekorden der blev slået, var for at gennemføre flest Grand Prixer i træk. Michael Schumachers tidligere rekord var på 24 Grand Prixer i træk. Nu hedder den nye rekord 25, og hver gang Nick Heidfeld gennemfører et Grand Prix fremover uden at udgå, vil det være ny rekord.


"Quick Nick" har sat ny rekord i hans BMW Sauber racer
(Foto: BMW Motorsport)

Ikke siden det japanske Grand Prix i 2007, har Nick Heidfeld utidigt måttet stige ud af raceren. I det japanske Grand Prix skete det den seneste gang, og det kun 2 omgange før mål. Ellers kunne man godt forestille sig at rekorden var blevet slået tidligere. Man kan så konstatere at BMW Sauber har gennem årene har været i stand til at bygge en bil der er præget af usædvanlig stabilitet - i hvert fald i Nick Heidfelds tilfælde.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Heidfeld
  • BMW Sauber F1 Team
  •      ASETEK SIMSPORTS