Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Nick Reimersø vil gentage succesen

Swift Challenge 
19/05/09 

For HP Racing og Nick Reimersø gælder det om at forsætte den gode stime når det i den kommende weekend går løs på Padborg Park. Efter sejre i et forudgående træningsløb og én første og én anden plads i forbindelse med Åbningsløbet på Jyllands-Ringen, så gælder det nu om at konsulidere sig på førstepladsen i Suzuki Swift Challenge.
 

Nick Reimersø glæder sig rigtig meget til den kommende weekend. Han skal nemlig ud at køre race på en af hans favoritbaner - Padborg Park. I et opvarmningsløb fornyeligt vandt han begge afdelinger, og i det seneste løb på Jyllands-Ringen, blev han henholdsvis nr. 1 og nr. 2 i de to heats.


Nick Reimersø
(Foto: Motorsporten.dk)

Men kampen er tæt i den spændende klasse. Nick Reimersø fører, men kun med 2 points ned til Jørgen Hansen og med 5 points ned til Henrik Sørensen. Det er de 2 nærmeste konkurrenter. Nick Reimersø håber dog på at kunne gentage successen fra træningsløbet og hjemtage 2 sejre denne gang.


Nick Reimersø
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er siden Åbningsløbet blevet tjekket i alle ender og kanter og der er foretaget enkelte småjusteringer. Her gælder det selvfølgelig om setuppet til Padborg Park som man har rettet bilen ind efter. De sidste justeringer bliver foretaget i forbindelse med træningen forud for tidstagningen. Alt i alt er stemning i teamet selvfølgelig god, men man er også spændt. Lykkes det for Nick Reimersø at bevare førstepladsen efter weekendens to heats?

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Padborg Park
  •