Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2000 Thailand

Sæsonstart for de danske kørere i Thailand

Super 2000
Thailand 

17/05/09 

Der blev lørdag den 16. maj kørt den første afdeling af Honda Civic One Make Race Serien i Thailand, og her var der dansk deltagelse af Jack Lemvard og Thomas Raldorf.
 

Under fredagens tidtagning var banen lidt våd, og her er det var konstant Thomas og Jack, som skiftedes til at tage den bedste tid i kampen om pole position, omgang efter omgang i den 30 min lange tidtagning. Halvejs under tidtagningen, er Thomas nødt til at køre i pitten, og kommer ikke ud, inden tidtagningen er slut, og da banen samtidigt tørrede yderligere op, gled hans startplacering langsomt tilbage igennem, det 19 biler store felt, og han ender op med at slutte nede på, en skuffende 6. plads, mens Jack Lemvard holdt sig på pole position.

Første løb om lørdagen køres lige efter et stort regnskyl, og det varede ikke længe før Jack og Thomas, er tilbage i front med en flot 1-2 føring, men Thomas har nu fundet farten, og på den 4. omgang, går han forbi Jack, som nu også har lidt problemer med sin bil, og på kun få omgange, åbner Thomas en enorm føring, med omgangstider der er mellem 3-5 sekunder hurtigere end nogen anden på banen, og han vinder dermed løbet med en suveræn sejr, med en halv omgang ned til Jack Lemvard, der kommer over målstregen til en anden plads.

Til andet løb, startede Thomas på anden pladsen og Jack på fjerde pladsen. Jack fik en kanon start og strøg forbi Thomas i første sving på en nu helt tør bane. Thomas fulgte trop, men han havde en del problemer med understyring, og måtte se sig sat tilbage paa en 5. plads, hvor han også sluttede løbet. På 3. omgang fik Jack problemer med gearkassen og måtte udgå.

Thomas ligger nu på en 3. plads totalt og en anden plads i sin klasse.

Anden afdeling med de næste 2 løb køres søndag den 17. maj på samme bane, så mon ikke Thomas håber på lidt regn igen.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  • Bira
  •