Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Så blev den nye sæson rigtig skudt i gang

Clio Cup - DK 
18/05/09 

Clio Cup- for Christensen-Motorsport, det var en sæson start med både op- og nedture.
Ved åbningsløbet på Jyllands-Ringen under lørdagens træning så det lovende ud for weekendens løb, da Michael havde 2. hurtigste tid på godt brugte dæk, så Teamet var opsat på en top placering i tidtagningen.
 

I tidtagningen var der blevet kørt noget sand ind på banen efter 2 omgange, så banen var meget svær at køre hurtig på, men Michael var hurtigst efter 4-5 omgange og skulle så i pit for at skifte fordæk. Ja, det troede han i hvert fald, men i stedet blev han disket for at have kørt med ikke registrerede dæk på baghjulene.


(Foto: Christensen Motorsport)

Regelsættet omkring registrering af dæk står ens i reglementet for 2008 og 2009, men fra sæsonstart 2008 kom der en bulletin, om at det kun er fordækkene, der skal registreres. Vi var ikke klar over at en bulletin stopper ved årsskiftet – det står ikke på bulletinen, og vi kan heller ikke finde det i reglerne og det kunne dommerne og tekniskkontrol heller ikke umiddelbart – ”det skal man bare vide”. Dommen blev ikke lavet om, selvom de godt kunne følge os, men hellere diske én kører frem for at få de andre imod sig. En beslutning Teamet langt fra var tilfreds med, og som resulterede i 2 starter fra den sidste startposition på gridden om søndagen.


(Foto: Christensen Motorsport)

Om søndagen skulle Michael vise, om han havde farten til at køre sig godt op igennem feltet. I første heat lavede Michael en rigtig god start, og tog 3-4 placeringer inden første sving, og der fra fik Michael overhalet en efter en og til sidst var han helt oppe på en anden plads og havde 6.3 sekunder op til den førende og med 6-7 omgange igen forsøgte Michael at hale ind på Claus Christensen og det lykkes rigtig godt og 2-3 omgange efter er der kun 2 sekunder op, og Michael får blod på tanden og tror på sejr.
Så brækker der en bolt under rattet til gearstangen og tror at heatet slutter her, men holder på den stang, der går direkte ud til gearkassen, og formår at skifte gear op og ned - bare ikke så hurtig og kun en hånd på rattet resten af heatet. Michael beholder en god afstand til nummer 3 resten af løbet og slutter på en flot og vigtig anden plads og første pokal og point i 2009 på kontoen.


(Foto: Christensen Motorsport)

I 2. løb starter Michael igen sidst og får en fremragende start og kører sig godt op igennem feltet, men dog ikke så langt op som i første heat, da der kom en safetycar på banen og tog 2 omgange af løbet. Michael slutter på en 4. plads lige efter de førende og sætter igen hurtigst omgangs tid i løbet, så farten var der i begge løb.

Teamet er godt tilfreds med resultatet efter omstændighederne, og Michael ligger på en flot 2. plads i Clio Cup med 12 point op til nummer 1 og 8 point ned til nummer 3.

Vi siger tak for opbakningen i weekenden og på gensyn på Padborg Park d. 23-24 maj

Christensen-Motorsport


Læs mere om:
  • Michael Christensen
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •