Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Tom K i forreste række i DTM-åbner

DTM 
16/05/09 

DTMTom Kristensen skaffede sig selv et formidabelt udgangspunkt for morgendagens DTM-åbner på Hockenheim, da han i kvalifikationen kørte sig ind som nummer to efter teamkollegaen Mattias Ekström. Også på de næste tre pladser fulgte der Audi'er, mens konkurrenterne fra Mercedes havde en gennemført rædselsfuld dag.
 

"Det var en god start på sæsonen. Vores nye biler var perfekte på dagen, og da også Audis kørere i de 20 kg lettere 2008-modeller var med fremme, tegner det lovende for løbet i morgen. Det er ikke første gang, jeg holder side om side med Mattias i forreste række, og vi har så stor respekt for hinanden, at vi nok skal gøre plads for hinanden ned mod første sving. Min hidtil bedste placering i et DTM-løb på Hockenheim er en andenplads, så udgangspunktet for at matche dette resultat er til stede," siger Tom Kristensen fra Tyskland.


Tom Kristensen fik en formidabel start på sin sidste DTM-sæson, da han kvalificerede sig ind på en andenplads på Hockenheim.
(Foto: TomKristensen.com)

Den forsvarende mester Timo Scheider måtte skuffende nøjes med en femteplads. Da han deler pitgarage med Tom Kristensen, skal danskeren blot koncentrere sig om at holde sin placering i starten, så er det ham, der kan bestemme rækkefølgen af de to obligatoriske pitstop, hvilket er en stor taktisk fordel.

Resultat af DTM-kvalifikation Hockenheim:
1: Mattias Ekström, Audi 2009, 1:32.535 min.
2: Tom Kristensen, Audi 2009, 1:32.672 min.
3. Martin Tomczyk, Audi 2009, 1:33.004 min.
4: Oliver Jarvis, Audi 2009, 1:33.182 min.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Hockenheim
  • 17/05/09 - Hockenheim - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS