Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Christian Bakkerud:
”Glad og lettet efter lovende kvalifikation”

DTM 
16/05/09 

DTMDet var en glad Christian Bakkerud, der kunne fortælle om lørdagens kvalifikation til DTM løbet på Hockenheim søndag. Trods en beskeden 17. plads, var danskeren helt klar over hvor han skulle hente den nødvendige tid i sin Team Kolles Audi DTM bil.
 

”Jeg lavede en fejl på min flyvende omgang, ” forklarer Christian. ”Jeg tabte cirka 4 tiendedele sekund i det sidste sving. Havde jeg ikke lavet den fejl, havde jeg været to pladser længere oppe i feltet, forbi teamkammerat Tomas Kostka og Mathias Lauda.”


(Foto: MotionCompany)

”I træningen lå jeg 7 tiendedele foran Kostka, og det var helt tydeligt i kvalifikationen at de andre biler kørte hurtigere på deres anden flyvende omgang, men der blev jeg kaldt i pit.”

”Sådan er det, sådan er DTM. Jeg er stadig utrolig positiv, og vil bare i gang med at køre mere bil i dag, men jeg må vente til i morgen. Jeg ved at jeg har farten, jeg ved at bilen fungerer og teamet har gjort det godt.”

Set med danske øjne blev kvalifikationen også en positiv oplevelse, i det danske Tom Kristensen indtog andenpladsen på gridden, kun overgået af Matthias Ekström.

DTM løbet starter imorgen klokken 14, og kan ses direkte på den tyske tv kanal ARD, eller på Canal+ Sport 2 hvor den kommenteres på dansk af Peter Nygaard og Lars Christian Brask.

Aslak Vind
Press Officer
Christian Bakkerud


Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Hockenheim
  • 17/05/09 - Hockenheim - DTM
  •