Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen sæsonstart lørdag

International
Formula Master 

15/05/09 

Kasper Andersen til start i Formula Masters i Pau i weekenden i FCM-dekoreret racer.
FC Midtjylland og Kasper Andersen er med når starten går i årets første Formula Masters løb i den lille Sydfranske by Pau
 

- Jeg skal køre med i de første tre Formula Masters afdelinger for at skærpe min form før det i juni går løs i Superleague Formula, siger Kasper Andersen.

Det bliver første gang, at Kasper skal samarbejde med det engelske mandskab Hi Tech, som han og FC Midtjylland netop har tegnet kontrakt med. De tre starter i Formula Master er kommet i stand netop takket være kontrakten med det ambitiøse engelske racing team, der har FCM-dekoreret Formula Master raceren, så den minder om Superleague Formula-raceren.
- Jeg glæder mig meget til samarbejdet med det engelske team, der virker meget professionelt og har stor erfaring. Vi har endnu ikke nået at teste Formula Masters raceren, så for mig handler det mest om at få nogle km bag rattet, siger Kasper Andersen fra Sydfrankrig.

Han havde sidste år et rigtigt godt løb i Formula Masters i Pau, hvor han efter en hektisk start i de smalle gader fik kæmpet sig op på andenpladsen, før løbet blev stoppet på grund af store mængder regn. Og netop regn kan blive det helt store problem igen i år i Pau.
- Desværre har de lovet heftig regn i weekenden, så det bliver nok mere action end det bliver motorløb, siger Kasper Andersen, der i Formula Masters kører med nr. 24, samme nummer som i Superleague Formula.

De to løb fra Pau transmitteres direkte på Eurosport, og her vil den sort, røde og hvide FC Midtjylland racer være let genkendelig, når det går løs lørdag kl. 12.15 på Eurosport 1 og søndag kl. 14.00 på Eurosport 2.

Formula Masters – facts:

  • En løbsserie, hvor racerne er ens, nemlig en Formula 2000 produceret af Tatuus og med ens Honda K20A motorer med ca. 250 HK.
  • Løbene starter fredag med 2 x 45 min. træning og 30 min. kvalifikationsløb, der bestemmer startrækkefølgen.
  • Lørdag køres først afdeling over 75 km og søndag anden afdeling over 100 km. Der er i begge afdelinger point til de 8 bedst placerede.

FC Midtjylland A/S
Torben Kølbæk


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Pau
  • 17/05/09 - Pau - International Formula Master
  •