Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Hybridbil får debut i ALMS

ALMS 
16/05/09 

American Le Mans SeriesNår næste afdeling i den Amerikanske Le Mans Serie køres her i weekenden, så er det med bogstaveligt talt spritny bil på banen. Corsa Motorsport indsætter en Ginetta-Zytek i LMP1 klassen. Noget som teamet i den grad glæder sig til. Bilen er netop vendt "hjem" efter en stor test i England.
 

På søndag får en ny hybridbil sin officielle debut. Det er Corsa Motorsport som indsætter sin nye Ginetta-Zytek hybridbil i ALMS serien. Arbejdet på bilen begyndte for godt et år siden hos Zytek i England.

Det bliver noget af en oplevelse for teamet at arbejde med bilen. Den er bygget op omkring grøn energi teknologi. Blandt andet indeholder bilen et KERS system som man også har introduceret i Formel 1. Ginetta-Zytek systemet er dog ikke helt magen til det man anvender i Formel 1.

Steve Pruitt som ejer Corsa Motorsport, siger blandt andet at man faktisk ikke helt ved hvor man står, men at både træningen forud for søndagens løb og selve løbet skal afsløre områder hvor man kan gøre tingene bedre. Samtidigt skal man lære af de fejl som løbende ganske givet vil opstå undervejs.

Det bliver ganske givet en travl weekend for hele teamet og de kørere som skal køre bilen i løbet. Corsa Motorsport har hyret Johnny Mowlem og Stefan Johansson til at køre bilen.

Dons

Læs mere om:
  • Johnny Mowlem
  • Stefan Johansson
  • Corsa Motorsports
  • Miller Motorsports Park
  • 17/05/09 - Miller Motorsports Park - ALMS
  •