Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Flere nye teams interesseret i Formel 1

Formel 1 
14/05/09 

Alt imens at Ferrari og et par andre teams truer med at forlade Formel 1 sporten, ser det ud til at flere teams måske er på vej ind i sporten. Blandt andet er et eller måske endda to amerikanske teams interesseret. Alt afhænger dog af en større klarhed om de økonomiske begrænsninger som FIA har fremlagt.
 

Ved det netop overståede spanske Formel 1 Grand Prix, blev det af Bernie Ecclestone offentliggjort at et eller måske endda to nye amerikanske teams har udtrykt mere end almindelig stor interesse for at deltage i Formel 1 i næste sæson eller den efterfølgende.

Udover USF1 som for øvrigt var til stede på Circuit de Catalunya i form af Peter Windsor og Ken Anderson, så meddelte Bernie Ecclestone at flere amerikanske interesser godt kunne finde på at deltage i Formel 1. Han ville selvfølgelig ikke nævne nogen navne, men iagttagere mener at det kan dreje sig om Penske og måske også Andretti Green konstellationen.

Udover den interesse, hvad enten den bliver til noget eller ej, så skaber det igen seriøst basale grunde til at få placeret Formel 1 Grand Prixer i USA. Mange teams vil hellere end gerne køre i USA og for så vidt også Canada. Så er vi tilbage ved det markedsføringsmæssige. Der er et kæmpemarked i USA.

Dons
 ASETEK SIMSPORTS