Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

Martin Marrill: Invitation-Only debut i DTC

DTC
Invitation Only 

09/05/09 

Efter en lærerig testweekend på FDM Jyllandsringen i sidste weekend, er det nu tid til DTC debuten. Åbningsløbet løber af stablen den kommende weekend 9. / 10. Maj, og sammen med de tre andre kørere i Invitation-Only klassen, skal Seat køreren fra Møn nu prøve kræfter med kongeklassen i dansk motorsport.
 

Med i bagagen har han en løbsweekend på Hockenheim i Tyskland i DMV Tourenwagen serien, som dog blev præget af et voldsomt regnvejr.

Sidste weekend var det således første gang Marrill kørte sin nye M-Sport Seat Leon Supercopa i tørvejr. Så der var mange indtryk der skulle bearbejdes, og potentialet var tydeligt. Testresultaterne fra weekenden har allerede betydet ændringer på bilen, så optimismen er i behold hos det lille team fra Møn.


(Foto: Katja Elmies)

”Vi er på vej den rigtige vej, vi kappede konstant tid af vores omgange. Banen blev dårligere og dårligere, mine dæk blev dårligere og dårligere men mine tider blev løbende forbedret.”

”Vi startede med at jeg skulle have kørt rust af, det er længe siden jeg sidst har kørt på Jyllandsringen. Men både bil og setup blev optimeret gennem hele weekenden."


(Foto: Katja Elmies)

Målsætningen så tidligt på sæsonen er stadig at lære bilen at kende. Men der er ingen tvivl om at Marrill glæder sig over at være tilbage i racing. Åbningsløbet bliver en stor læreproces, og løbende gennem weekenden vil M-Sport arbejde intenst. Den unge DTC kører glæder sig også over, at samarbejdet med Perfection Racing allerede har været en meget positiv oplevelse. Men Martin er ydmyg overfor den nye racerudfordring.

”Det bliver en stor udfordring. Jeg skal køre mig ind på banen, og jeg vil gerne levere et godt stykke arbejde. Min målsætning bliver med min DTC satsning at lære bilen og klassen at kende og arbejde langsigtet med denne satsning.”

Aslak Vind
Martinmarrill.dk


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •