Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Team Essex hurtigst forud for Spa-løbet

Le Mans
Series 

10/05/09 

Som forberedelse til årets 24-timers løb på Le Mans er Team Essex i denne weekend til start i et andet klassisk sportsvognsløb, 1000 km-løbet på den belgiske Spa-bane – et løb som teamet tidligere har vundet. Og teamet har sikret sig det bedste udgangspunkt forud for søndagens løb.
 

Lørdag eftermiddag kørte Team Essex sig nemlig til pole position i LMP2-klassen, hvor teamets Porsche RS Spyder med Casper Elgaard bag rattet sikrede sig en hurtigste omgangstid, der var et halvt sekund bedre end det bedste, som de 14 konkurrenter kunne præstere.


Team Essex var hurtigst i tidtagningen på Spa
(Foto: Team Essex)

Forberedelsen til 24-timers løbet på Le Mans består ikke bare af løbsdeltagelsen søndag. Team Essex bruger også weekenden til at teste en række nye komponenter fra Porsches racerafdeling, inden de kommer i brug i den franske klassiker. Ligesom i løbet på Le Mans kommer køreropsætningen til at bestå af Casper Elgaard, franskmanden Emmanuel Collard og danske Kristian Poulsen, som i weekenden får sin løbsdebut i en prototype.

”Jeg er meget stolt af teamet og den måde, de har fået sat bilen op på, og selvfølgelig også den flotte pole position, som Casper sikrede sig med et halvt sekund til de andre,” siger teamejer Peter Halvorsen.

”Vi håber på en sejr i løbet i morgen, hvilket vil være en fantastisk generalprøve til Le Mans.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Emmanuel Collard
  • Kristian Poulsen
  • Team Essex
  • Spa-Francorchamps
  • 10/05/09 - Spa-Francorchamps - Le Mans Series
  •