Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asian Le Mans Series

Hvem er SORA Racing?

Asian
Le Mans
Series 

15/05/09 

Det mystiske team optræder nu på Asian Le Mans Series startlisten. Sora Racing kommer med 3 biler til denne serie og der er to Pescarolo Judd og en Peugeot 908 HDi FAP, alle tre er LMP1 biler.
 

Henri Pescarolo er manden der kan give os svaret på hvem SORA Racing er. I December 2008 solgte Henri Pescarolo, Pescarolo Sport og på det tidspunkt blev det hele solgt til det franske selskab SORA composites group. Pescarolo er stadig team manager for teamet.

SORA Composites ønsker at gøre opmærksom på sig selv i Asien, og derfor passer det godt ind i teamets strategi at deltage i de to Asiatiske løb til efteråret. Det forventes også at Peugeot Sport stiller med teknikere til disse løb, og det kan jo indikere at det franske team ikke lægger sig fladt på ryggen, blot på grund af finans krisen, det kunne indikere at vi som tidligere fortalte at vi måske allerede i 2010 kommer til at se en nyskabt Peugeot LMP1 racer.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pescarolo Sport
  •