Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Tilfredsstillende sæsonstart for Jens Møller

DTC Cup 
13/05/09 

Jens Møller var ene om at repræsentere det nye Team FDM Motorsport, da Danish Touringcar Championship indledte sæsonen på FDM Jyllandsringen. Mens teamkammerat Casper Elgaard var i Belgien for at deltage i et løb på Spa-Francorchamps – som han i øvrigt vandt – lykkedes det også Jens Møller at køre et par førstepladser og en pokal hjem i privat cuppen i DTC.
 

”Jeg synes, at vi skal være meget tilfredse med to førstepladser og en andenplads i privat cuppen, og så være oppe og snuse helt forrest i feltet,” siger Jens Møller ovenpå weekendens sæsonpremiere. ”Sammenlignet med sidste års Åbningsløb, hvor jeg fik tre gange nul, er jeg i himmerige. Og de points, jeg har fået, kan de jo ikke tage fra mig igen.”


Jens Møller formåede at føre et DTC-løb.
(Foto: JensMoller-com)

Men det lykkedes faktisk Jens Møller og det nye team at lægge sig helt i front i et af de tre heats, som løbssøndagen bestod af. Desværre holdt føringen ikke løbet ud, da uldjyden blev sat tilbage efter en kollision med John Nielsen.

”Det var fedt at føre de første fem omgange, men det var ikke fedt at ryge ud i sandkassen,” siger Jens Møller om den skæbnesvangre episode, som kostede føringen.

”John går indenom mig ind i hesteskoen. I en forhjulstrækker tager jeg en anden linie end ham, som kører i en baghjulstrækker. Jeg giver plads til ham, og jeg ved ikke, om han ikke drejer nok, men han rammer mig og sender mig ud i sandkassen. Det var irriterende. Der er ingen tvivl om, at han nok ville være kommet forbi, når mine dæk ville være døde, men han gik jo til angreb, fordi han selv kom under pres fra Lundgaard. Jeg tror ikke, at jeg kunne have kørt den føring hjem, for jeg havde ikke farten til det. Men man har lov til at drømme. Det er race.”

Det lykkedes alligevel Jens Møller at komme på podiet. Det skete i finalen, hvor han fik kørt sig frem til førstepladsen i privatkørernes DTC Cup – en placering, han mod slutningen af løbet frarøvede Per Poulsen.

”Det var fedt at tage Per Poulsen til sidst. Det var det bedste,” slår Jens Møller fast, når han kikker tilbage på årets første DTC-weekend.


Jens Møller vandt privatcuppen.
(Foto: JensMoller-com)

”Jeg synes, at vi skal være meget tilfreds med to førstepladser og en andenplads i privat cuppen, og så være oppe og snuse foran. Vi fik lukket hullet målt på tiden i forhold Jason Watts team, som vi måler os imod, da han også kører Seat, så det går den rigtige vej. Det er godt for teamet og mekanikerne, for det giver selvtillid på et tidspunkt, hvor vi stadig er i gang med at bygge det op.”

”Ambitionen om at vidne et løb i år er i hvert fald intakt,” slutter Jens Møller.


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •