Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Positive fremskridt for JM Racing

DTC Cup 
12/05/09 

JM Racing tog i den forgangne weekend for alvor hul på sin 2009-sæson, hvor teamet på Jyllandsringen var repræsenteret med to biler. Teamets faste kører i Danish Touringcar Championship, Kasper Jensen (Aalborg), har i år fået følge af Jens Ole Mathiesen (Grindsted), som stiller op i klassen med sin BMW fra Special Saloon-klassen under de specielle Invitation Onyl-regler.
 

”Jeg synes, at vi følger bedre og bedre med. De andre kører stærkt, men jeg skal da ikke bruge hele året på at nå de andre,” siger Jens Ole Mathiesen ovenpå sine første løb sammen med de hårde drenge fra Danish Touringcar Championship.

”Det har været en fantastisk weekend for mig rent personligt. Jeg har lært meget af de andre. Selv en kører som Jan Magnussen tilbød mig, at jeg kunne koble mig på ham og lære noget,” siger en glad Jens Ole Mathiesen. ”Jeg fik flyttet mig rigtig meget i forhold til tiderne, som jeg satte sidste år. Jeg var meget overrasket over mine løbstider i sidste heat, og jeg er hele tiden kommet tættere og tættere på DTC-bilerne.”


Jens Ole Mathiesen var tilfreds med sin udviklingblandt DTC-kørerne.
(Foto: Christina Kronborg)

Mens det er nyt for Jens Ole Mathiesen at køre løb sammen med bilerne fra Danish Touringcar Championship, er det et velkendt område for Kasper Jensen. Men for ham var der alligevel tale om noget nyt. Det var nemlig første gang, at han stillede til start i en BMW 320i E46-model i et løb på Jyllandsringen.

”Jeg synes, at weekenden skred positivt frem. I vores tidtagning opnåede vi ikke helt det, vi kunne, men vi fik vist, at vores løbsspeed i bilen er ret god. Jeg var tæt på at tage ottendepladsen i heat 1, men desværre nåede jeg ikke forbi Jens Møller, så jeg kunne have fået pole position til andet heat. Her lå jeg femmer, men lavede så en kørefejl, og det er desværre min egen skyld,” fortæller Kasper Jensen, som måtte parkere den gule og grå racerbil i sandkassen.


Kasper Jensen var fremme på femtepladsen da han røg i sandet.
(Foto: Christina Kronborg)

”Der skete bare det, at jeg ville for meget. Jeg bremsede en lille smule for sent, og så tabte jeg bagenden i indgangen af svinget og rød ud i sandet.”

I finalen stoppede Kasper Jensens fremskridt imidlertid. Han skulle starte det afsluttende løb på tolvtepladsen, men da det ternede flag blev svunget, var han nummer elleve.

”Jeg synes egentlig, at jeg havde en lidt skidt kørende bil i finalen. Om den havde taget skade af at være i sandkassen, ved jeg ikke, for vi havde bare travlt med at få sand ud af den og få den sporet, så det blev blot til en ellever,” slutter Kasper Jensen.

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •